Zkouším se proklikat diskusními příspěvky a zdá se mi to trochu komplikované. Na druhé straně je to phpBB celkem propracované a nakonec doklikat se dá... trochu si zvyknout.
ještě smajlík.
HN píše:Zkouším se proklikat diskusními příspěvky a zdá se mi to trochu komplikované. Na druhé straně je to phpBB celkem propracované a nakonec doklikat se dá... trochu si zvyknout.
ještě smajlík.
paveldf píše:Uvidíme, zatím to nezaujalo, bude to chtít lepší propagaci. Bohužel teď (zase) nějak nestíhám, dal jsem fórum do provozu předčasně kvůli kolegům z Podnětů.cz, není dodělána nápověda, pořádná pravidla ani vlastní vize Občanského komunitního prostoru.
Ono je to fakt o zvyku, phpBB je robustní systém, dá se v něm dělat hodně, ale člověk se to musí naučit. Na druhé straně jsou to obvyklé věci v solidních diskusích běžné, takže to nemusí být marná investice.
Adam píše:Je to o zvyku ... jsem registrovaný na několika fórech postavených na stejném systému, dvě právě také zakládám a v dalším brzy rozšířím skupinu administrátorů. Mám pár nápadů které vám pošlu přes SZ. hned, jak se k tomu dostanu. Je fajn, že jste to zprovoznil . Možná by stálo za zvážení zjednodušení přerozdělení fóra, aby se tvářilo přístupněji. Ze začátku je vždycky lepší štíhlejší systém a pak jej rozšířit podle potřeby uživatelů.
Delfinka píše:Nějak se neorijentuji, ale zvyknu si..ostatně, díky za fórum..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků