Deprese je velmi nepříjemná nemoc, která poslední dobou přepadává celou řadu občanů naší země. Ani já nejsem výjimkou. Protože se stále setkávám s lidmi, kteří trpí nejen nemocí samotnou, ale i nepochopením ze strany společnosti, rozhodl jsem se vytvořit tento okruh diskuse a dát tak prostor všem, kdo se s depresí setkají.
Není to první pokus o řešení této situace podobným způsobem. Na serveru Lidé.cz společnosti Seznam.cz už pár let fungovalo diskusní fórum nazvané Deprese a jeho partnerské fórum Život s depresí. Díky neuváženému jednání některých správců a administrátorů byla tato fóra zrušena. Naštěstí se objevilo diskusní fórum nové nazvané Deprese a jak z ní ven, bohužel musím konstatovat, že atmosféra na tomto fóru opět není nejlepší. Co to znamená? Jsme snad opravdu všichni depresisté blázni, kteří se nedokážou domluvit? To si nemyslím. Proto bych zde chtěl dít prostor k diskusi bez tvrdých pravidel provozovatele. Bude samozřejmě záviset na nás, jestli se k sobě budeme chovat slušně a budeme i zde odpovědnými občany.
Můžete zde tedy diskutovat volně a čemkoliv, co vás zajímá. Pokud bude zájem a najdu spolupracovníky pro moderaci, lze očekávat založení dalších kapitol včetně privátních. Sem do základní diskuse okruhu je vstup povolen i anonymům, přesto bych chtěl ty z vás, kdo budou stát o členství v naší skupině, aby se zaregistrovali. Máte moje slovo, že vaše registrační údaje nebudou zneužity; jak pravidla fóra OKP Stripky.eu garantují, vystupovat zde budete po přezdívkou a veřejně bude dostupné jen to, co sami o sobě druhým napíšete.
Přeji nám všem klidnou a plodnou diskusi.
EDIT 24.3.2010:Z důvodu masivního spamového útoku a nulového využití okruhu byl přístup anonymním uživatelům omezen na čtení. Pokud chcete do tohoto okruhu přispívat, zaregistrujte se. Děkuji za pochopení.